Nyheder

Her finder du sidste nyt om møder og retreats i Recovery Dharma Danmark

Forårsretreat Gjerrild

Retreatet er fuldt booket der er desværre ikke flere pladser

Det er med meget stor fornøjelse og glæde at Dansk Dharma Center og Recovery Dharma Aarhus i samarbejde kan tilbyde Forårs Retreat i Gjerrild den 5-7 April 2024

 

Programmet er bygget op om ”De 4 fundamenter for opmærksomhedstræning” – ”4 Foundations of Mindfulness.” som beskrevet i den gamle palitekst Satipatthana Sutta.

Suvaco Norman Hansen vil lede retreatet og guide os igennem praksisser og tanker tilknyttet teksten.

Suvaco tog i 1990ernes start til Thailand og lod sig ordinere i Ajahn Chahs skovmunketradition, og var munk i 17 år. I dag bor han på Christiania og arbejder som psykoterapeut, spirituel mentor og meditationslærer.

 

Vi mødes fredag eftermiddag og tager hjem søndag over middag.

Adressen på retreatstedet er:

Kirkepolden 6, Gjerrild

DK-8500 Grenaa

Gjerrild er en mindre by nord for Greenå, der er en købmand i Gjerrild og supermarked i nabobyen. Der er skov og strand inden for kort afstand. Retreatstedet var tidligere butik som er ombygget til retreats. Der er 4 to-sengs værelser, 2 hytter og en sovesal. Par har fortrinsret til værelser. Medbring selv sengetøj og dyner.

Der er stort køkken/opholdsrum med køleskab, komfur og opvaskemaskine. Vi arrangerer maden fælles, nogle tager færdiglavede retter med andre medbringer kaffe ost etc. (koordiner med Pernille) tilberedning og oprydning i fællesskab.

Maden er, ikke restriktiv, vegetarisk

Prisen er 500,-kr pr person for hele weekenden

Tilmelding og betaling via sms og mobilepay og evt. spørgsmål Pernille +4593876277😀

Derudover forventes en passende donation til Suvaco for at dele Dharmaen med os. Donationen gives på retreatet.